Keresés a honlapon
__________________________
Hubbard Dianetika Alapítvány
Szcientológia Egyház V. Misszió

6722 Szeged, Honvéd tér 5/B.
3-as kapucsengő, udvari "B" épület, II. emelet

Levélcím: 6701 Szeged, Pf.:1258
E-mail: dianetikaszeged(kukac)gmail.com
Tel: 70/330-72-42

NYITVATARTÁS:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 13:00 - 18:00
Szerda: 13:00 - 18:00
Csütörtök: 9:00 - 18:00
Péntek: 9:00 - 21:00
Szombat: 9:00 - 18:00
Vasárnap: ZÁRVA


MAGYAR OLDALAK:

www.szemelyisegteszt.hu

www.dianetika.hu

www.szcientologia.org.hu

www.szcientologianeked.com

www.miazigazsag.hu

scientology.tv
©2020. Szcientológia Egyház V. Misszió. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia, a Dianetika szimbólum, a Szcientológia szimbólum, a Szcientológia kereszt, L. Ron Hubbard, LRH, Hubbard, OCA, bejegyzett védjegyek és márkanevek, amelyek a Religious Technology Center tulajdonában vannak, és használatuk annak engedélyével történik. Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte bizonyos részletek felhasználását L. Ron Hubbard szerzői joggal védett munkáiból. A Dianetika szellemi gyógyító technológia. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

Hubbard Dianetika Szeminárium„Egy olyan dolgot auditáltam, ami teljesen hétköznapi volt, mégis nagyban közrejátszott az üzleti dolgaimban. Sosem gondoltam volna, hogy egy általános iskolás esemény ilyen kihatással lehet egész eddigi életemre. Érdekes, ahogy „csak úgy” ugranak be dolgok a semmiből, és kapcsolódnak össze, és a végére kerek egész lesz minden.”

„Csodálatos volt az auditálás, öröm volt megtapasztalni a felszabadulást a nyomás alól. A másik esetben meg átélni egy szomorú eseményt újra, ami már nyugalommal és felszabadulással tölt el.
Tulajdonképpen nem lehet ezt leírni, hanem ezt át kell élni mindenkinek.”

„A mai esemény elvitt megint egy olyan döntésem felismeréséhez, amelyet teljesen magamtól hoztam meg „csak úgy”. A probléma csak az, hogy tizen évig lelkiismeret furdalást okozott. Felismerése felért egy nagy pofonnal.”

„Szerénytelenül állítom, hogy nagy elvárással fogtam bele a HDSZ-be. DE sokszorta többet kaptam, mint amit a legmerészebb álmaimban feltételeztem!
Jó kis utazás ez, kívánom, hogy minden nap egyre több embernek legyen része benne.”

„Érdekes „utazás volt ez a koponyám körül” Karinthy után szabadon. Nagyon jó élmény volt megtudni mindazt, amit tudok, ami ott van, ami létezik, ami befolyásolta a létezésem, a dinamikáim, jó tudni, hogy én én vagyok, én lehetek, mert ez csak rajtam múlik.”

„A mai esemény elvitt megint egy olyan döntésem felismeréséhez, amelyet teljesen magamtól hoztam meg „csak úgy”. A probléma csak az, hogy tizen évig lelkiismeret furdalást okozott. Felismerése felért egy nagy pofonnal.”

„Nagyon tetszett, hogy amit eddig elméletben tanultam, azt most a gyakorlatban is kipróbálhattam és remekül működött. Akár auditorként, akár pc-ként, repült az idő, észre sem vettem, hogy több óra telt el. Jó volt érezni és látni, hogy töltések csökkentek és megkönnyebbültünk.”

„Élmény volt egy múltbeli problémát „hatástalanítani” és csak simán adattá tenni.
Jó volt látni, hogy mennyire egyszerű és magával értetődő az auditálás, a szabályok megtartásával.”

„Az auditálás elején volt egy kis aggódás, hogy hogyan is tudom végigvezetni, de kis segítséggel átlendültem ezen. Ezután már könnyebben láttam, hogy hogyan kellene egymás után fűzni a mondatokat.
Az auditálás/ Koauditálás nagyon jó, mert rávezet arra, hogy légy okozó, tegyél fel kérdéseket, kivesz abból a bizonytalanságból, hogy „de ezt nem tudom megcsinálni”."

„Nagyon érdekes utazás volt a reaktív elmémben. Sosem gondoltam volna, hogy elő lehet hívni az emlékeket természetes módon. Szorongásom, gyomorfájásom okát sikerült megtalálni, több emlékképből állt össze. Nagyon mélyen voltak a gyökerei és csak nagyon sok elölről kezdéssel sikerült kihozni belőlem. Könnyebbnek érzem a testem azóta. Olyan érzés volt, mintha a gyomorfájdalom a fejem tetején keresztül távozott volna. Mintha egy nagy hő tűnt volna el a gyomromból. Felszabadultabbnak érzem magam. Köszönöm szépen."

„Éveken keresztül kínzott egy migrénes fejfájás. Kb. háromhavonta 2 napra kiütött; csak feküdni tudtam, nem voltam képes dolgozni.
Az auditálás alatt megtaláltuk ezt mi okozza és sikeresen kiütöttük.
Hálásan köszönöm az auditoromnak, azóta ez nem okozott problémát. Elmúlt a fejfájásom nyom nélkül.”

„Könnyebbnek, energikusabbnak érzem magam. Úgy érzem, mintha valami súlyos tehertől szabadultam volna meg, ami korlátozott a mozgásomban is. A fájdalom lecsökkent, szinte el is tűnt, vállaim, nyakam könnyebbé vált, már sokkal jobban mozog. Jó érzés! Örülök, hogy megtapasztalhattam az auditálást. Ez arra ösztönöz, hogy folytassam a tanulást és az auditálást is.”

„Szeptember közepe tájékán megbetegedtem. Fájt a torkom, ami a tüdőmre ráment pár nap alatt. Kaptam néhány orvosságot, de a tüdő, illetve mellkasfájdalmat nem tudta kezelni, mindössze lecsökkentette egy kicsit. A többi tünet azonban megszűnt. Kb. 2-3 hónap alatt történt. Tehát szeptembertől december végéig nagyjából kezelődött a betegségem, csak a tüdő, ill. mellkasi fájdalom maradt meg egészen a tegnapi napig!
Tegnap kaptam egy ülést és kezdtünk egy balesetet, amit én magam okoztam szándékosan. A mellkasi fájdalom megszűnt ami benne volt és az esemény redukálódott.
Aztán elmentünk aludni és ma ismét ülésbe mentem volna, amikor egyszer csak azt vettem észre, hogy nem fáj a mellkasom. Nincs ott semmi fájdalom, eltűnt!
Nagyon örültem neki és nagyon jó érzés végre nélküle lenni!
Köszönet az auditornak, a felügyelőknek és Ron bácsinak!:)”

„A Dianetika módszere lehetővé teszi számomra teljes szellemi ítélőképességem kihasználását.
Most többet tudok dolgozni, mint valaha és ahelyett, hogy esténként hullafáradt lennék, marad még annyi energiám, hogy kielégítő családi életet éljek.
A Dianetika hozzáférhetővé tette teljes szellemi ítélőképességemet, és amit korábban 24 óra alatt tudtam elintézni, azt most 4 óra alatt megteszem.”

„Olyan dolgokat tapasztaltam az elmúlt két napban, amelyeket korábban el sem mertem volna képzelni. Több dologgal kapcsolatban megváltozott a tudásom. Hatalmas élményben volt részem. Kezdem megérteni, hogy mekkora hatása van egy korábbi fájdalmas eseménynek. A Dianetika szemináriumot kár lett volna kihagyni. Nagyon örülök, hogy eljöttem és részt vettem ezen a két napon.”

„Igaziból azért kezdtem auditálni, hogy az életemből kiiktassam pl. a megállításokat. Na ez most sikerült egy esemény kapcsán, nekem óriási könnyedséget okozott. Az sem volt semmi, mikor egy halálhírre éreztem, hogy veszteségként távozik belőlem sok-sok életerő.”

„A munkámban, kommunikációmban már nemcsak a törekvés a fesztelenségre van jelen, hanem tényleg fesztelenül tudok viselkedni.
Sokszor mondták, hogy ne akarjak mindenkinek megfelelni: az ülések alatt rádöbbentem, hogy milyen sokszor a görcsös megfelelni vágyás vezérelt.
Talán egy kis lelki békét is nyertem.
A munkámban mindenképpen több kiugró sikert is fel tudok mutatni.
A visszapillantások segítettek jobban szembenézni a hibáimmal. Egy kicsivel megértőbb vagyok/ lettem, viszont nagy igényem lett a konfliktusaim kommunikációval való megoldására.”

„Egy iskolai sérülést futtattunk. Az eseményben nem volt túl nagy töltés, de az eseményben szereplő személyekről egy teljesen új nézőpontból sikerült véleményt formálni. És ez nagyon tanulságos volt, mert a korábbival szöges ellentétben volt.”

„A mai napot nagy izgalommal és várakozással vártam! Tudtam, hogy valami olyan dolog történik, amire már régóta vártam! A film megnézése teljessé tette a megértésemet a témával kapcsolatban, hiszen átvettük újra a Dianetika című könyv fejezeteit és megvalósult a kétirányú kommunikáció: kérdezhettünk, és válaszokat is kaptunk a szeminárium vezetőjétől. Ez nagyon szuper volt, és köszönöm személy szerint a szeminárium vezetőjének!
Az ebéd utáni auditálás során az egyik esemény, melyek lelki fájdalmát 3 éven keresztül "cipeltem", úgy eltűnt, hogy sokkal könnyebbnek, vidámabbnak és szebbnek érzem magam. Köszönöm ezt az auditoromnak!"

„Régóta szerettem volna letenni nagymamám temetésének szomorúságát és most ezt az alkalmat erre használtam. Érdekes és jó volt (no meg az elmúlt pillanatnak a fájása is benne volt) megélni egy 5-6 éves kristálytiszta pillanatot. Ezen kívül jó volt a szomorúságból átmenni közömbösségbe és onnan egy derűs nyugalomba. Érdekes megélni a tónusskálát végig egy alacsonyabb szintről egy magas szintig. Köszönöm a lehetőséget és az auditorom türelmét.”„Kellemes érzetet okozott beszélnem számomra vadidegen embereknek a hozzám közelálló élőlényekről és a hozzájuk fűződő kapcsolataimról. Teljesen gátlások nélkül tudtam beszélni és nem éreztem az érdektelenséget, ami eddig ilyen jellegű próbálkozásaimnál érezhető volt. Jó volt felidézni a múltbeli dolgokat.”

Sikerek


Kommunikációval a siker felé tanfolyam

„Olyan fontos információk birtokába jutottam a tanfolyam során, amiket kivetítettem a saját életemre és sikerült kategorizálnom az embereket az életemben. A jövőben tudni fogom, kik azok az emberek, akikre számíthatok és akikben bízhatok. A jelenlegi életemben tudom hol és hogyan kell kezelni a problémákat ahhoz, hogy elnyomásmentes és sikeres életem legyen, Örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot; mindenkinek, aki érdemes rá, ajánlani fogom.”

„Bővebb, összeszedettebb, szélesebb repertoárral rendelkezem, ami a kommunikációmat illeti. Tudatosan alkalmazva úgy irányíthatom a beszélgetést, ahogy szeretném, ezáltal kiküszöbölve, hogy olyan kérdésekre is reagáljak érzelmekkel telve, amelyekre nem szeretnék. Remélem, hogy a jövőben ezekkel a technikákkal kiválóan fogok tudni kezelni minden kommunikációs helyzetet. És miért ne tudnám sikerrel venni?”

„Amit most érzek, a legfelemelőbb érzés!
Ezen tanfolyam keretében nagyon sok képességre tettem szert, amikről nem is tudtam, hogy bennem élnek. Mindig is éreztem, hogy valami mocorog bennem, amit nem tudtam nevén nevezni, azt hogy ezt felszínre tudtam hozni, sok-sok köszönet a fantasztikus edzőmnek és a legédesebb tanfolyamvezetőnek.
Eme képességeim birtokában lehetőségeim nyílik gördülékenyebb kommunikációba lépni más emberekkel, és hiszek abban, hogy egy jobb jövőt tudok teremteni magam számára.

Könyv tanfolyamok


Szcientológia: az élet egy új nézőpontból

„Mondhatnám, hogy új nézőpontból látom az életemet, de ez olyan közhelyes lenne!:)
Az igazság az, hogy sok dolog helyére került bennem, annak ellenére, hogy már olvastam ezt a könyvet 5 évvel ezelőtt.
Tudom, hogyan kell élnem ahhoz, hogy jobban menjenek a dolgaim...és ami talán a legfontosabb, hogy alkalmazni is fogom a tudásomat ahhoz, hogy ez valóban megtörténjen!:)”

„Nagyon jó könyv a Szcientológia: az élet egy új nézőpontból, amit a tanfolyam végzése közben fedeztem fel magamnak. Teljesen közérthetően benne van az összes Szcientológia alapadat, így ha bárki elolvassa, biztosan talál benne olyan dolgot, amit azonnal tud használni az életében.
Az a gondolatom támadt, hogy a későbbiekben nagyon jól fogom tudni használni, mint egy kézikönyvet, hogyha valami problémát okoz az életben és éppen semmi sem jut eszembe, hogy hogyan tovább. Valamint fontos segítséget lehet adni valakinek, akinek éppen családi, gyereknevelési, munkabeli, így boldogsággal kapcsolatos problémája akad.
Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet! Köszönöm!”

„Ez a tanfolyam tartalmazza egy boldog élet éléséhez szükséges kulcsadatokat.
Két aranyszabálya van ennek:
-legyünk képesek bármit átélni (na, ezen van még mit javítanom),
-csak olyan dolgokat okozzunk, amelyet mások képesen könnyen átélni (na, ezen is van még mit javítanom).
A Szcientológia megadja az ehhez szükséges utat. Jó úton vagyok.”

Önelemzés

„Nagyon tetszett a tanfolyam! Kiskoromban anya állandóan féltett, még 20 évesen is megkérdezte, hogy hova megyek, kivel, mit csinálok és meddig.:)
Ezek után nem csodálom, hogy például szóbeli feleleteknél állandóan zavarban voltam, egyedül régebben nem mertem menni hivatalos vagy nem hivatalos ügyeket intézni. Néha úgy éreztem a könyv tanulása közben, mintha auditálást kapnék. Sok felismerésem volt! Köszönöm a Szegedi Misszió munkatársainak és L. Ron Hubbardnak, hogy megszerezhettem ezt a tudást!”

Dianetika: egy tudomány kialakulása

„Kíváncsi voltam, hogy Ron hogyan jött rá erre a tudásra, amit Dianetikának és Szcientológiának hívunk. Leírja, hogy milyen akadályokba ütközött, hogyan oldotta meg őket. Nehéz utat taposott ki nekünk, hogy mi könnyebben boldoguljunk. Ezért örök hála neki!”

Szcientológia: a gondolkodás alapjai tanfolyam

"Sokkal többet kaptam ettől a tanfolyamtól, mint amennyit vártam. Nem volt olyan fejezet és talán nem volt olyan oldal, ahol ne kaptam volna olyan adatot, amit ne tudnék már most alkalmazni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyen végigszaladtam rajta, de megérte, mert letisztultak olyan dolgok az életemben, amik minden nap hátráltattak."

Az út a boldogsághoz tanfolyam

„Nem először olvastam ezt a könyvet, mégis egészen más volt úgy végigmenni rajta, hogy példákat találjak rá az életemből.
Bár sok pont egyszerűnek tűnik, mégis konfrontálnom* kellett azzal, hogy milyen „számomra egyértelmű” dolgot sem biztos, hogy 100%-ban alkalmazok.
Ezek után biztos, hogy még bátrabban fogom használni ezeket a szabályokat, hogy még kompetensebb, sikeresebb és boldogabb ember legyek.”

Konfrontálni: könnyedén szembenézni valamivel, ott lenni, anélkül, hogy késztetést éreznénk arra, hogy elmeneküljünk az adott helytől, szituációtól, személytől.

„Sokáig leértékeltem magam, hogy nem vagyok elég jó, hogy jobban bánhatnék embertársaimmal...A könyvet olvasva rájöttem, hogy mik azok a pontok, amiket nem tartottam be. Megkönnyebbültem és azt érzem, hogy végre képes leszek megbízni magamban.”

„Végig vettem az „Az út a boldogsághoz” c. könyv alapelveit, és rájöttem közben, hogy ezek betartásával már egészen jól állok. És már rajta vagyok az úton.
Nyilván van még hova fejlődni, különösen abban a pontban, hogy „Virágozz és prosperálj”.
És persze még gyakorolnom kell egy pár tényt.”

Életjobbító tanfolyamok


Ismerje fel, kiben bízhat tanfolyam

„Ez a tanfolyam sok új adatot adott még, amit eddig nem tanultam. Ennek segítségével meg tudtam, hogy miért is érzem magam rosszul, amikor az egyik ismerősömmel beszélgetek. Felismertem, hogy folyamatosan lehúz a tónuson, de nem csak engem, hanem másokat is. Amióta ezt tudom, már nincs olyan hatással rám. Az ő tónusát is megnéztem. Arra jöttem rá, hogy azért ilyen, mert elég rossz állapotban van.”

„Amikor elkezdtem ezt a tanfolyamot, úgy gondoltam, könnyű azt mondani, hogy fel lehet ismerni azt, hogy kiben bízhatok?! Most már látom, hogy tényleg könnyű lesz felismerni, kiben bízhatok. Csak használnom kell az ebben a tanfolyamon leírtakat. Nagyon boldog vagyok! Lassan kinyílik a szemem és elkezdek tényleg látni.”

„Brutális. Röviden ennyit tudok mondani róla. Találkoztam már a tanfolyam részeivel már korábban is, de nem voltak így egybe rakva, rendszerezve és nem voltak hozzá ilyen szuper gyakorló feladatok. Ezek révén sikerül nagyobb megértést kapnom, s kiegészíteni pár fontos kulcsadattal eddigi ismereteimet. Eddig csak a könyvekben olvastam, aztán (sok gyakorlás után) az emberekben is fogok majd olvasni. Köszönöm.”

Hatékony vezetés

„A tanfolyam új nézőpontot adott a vezetésről és új adatokat, amiket korábban nem ismertem, vagy nem ismertem a jelentőségét. A tanfolyam ideje alatt találtunk egy munkatársat a boltunkba, ahová már régóta kerestük a megfelelőt.
Úgy néz ki, megfelelő lesz és tudom is alkalmazni a vezetésből tanultakat.
Ezen kívül miközben tanultam, illetve a feladatokat oldottam meg, eszembe jutottak gondolatok, amiket a cégünkben tudok használni.”

„Először azt gondoltam, hogy ez a tanfolyam csak vezetőknek szól. Most, hogy megtanultam az adatokat most már tudom, hogy ez a tanfolyam mindenkinek szól, meg tudjuk találni azt a posztot az életünkben ahol bizony vezetők vagyunk! Ez a tanfolyam segít abban, hogy még jobban tudd csinálni a dolgaidat az életben!
Így hát Nem csak Vezetőknek ajánlom!!!”

„A hatékony vezetés tanfolyam tanulása során megtanultam, hogy hogyan vezessek egy igazi csoportot sikerre. Ránéztem, azokra a gyenge pontokra amit a cégem, családom vezetése során elhibáztam és tudom, hogyan rakjam helyre.”

Az élet formulái tanfolyam

„Úgy gondolom, hogy teljesen új szemléletet adott a tanfolyam ahhoz, hogy a munkámban felmerülő problémákat hogyan oldjam meg biztos sikerrel. Biztos vagyok abban, ha az élet bármely területén problémába ütközöm, nem kell majd gondolkodnom, hogyan oldjam meg.
Köszönöm a segítséget!”

"Azt gondolom, hogyha egy produktív ember valamilyen jó helyzetbe kerül, megpróbálja azt fenntartani, vagy még jobbá tenni; a rossz helyzeteket pedig azonnal kezelni. Ahogy az évek során egyre nagyobb játszmákba kerültem, egyre több figyelmet fordítottam ezen helyzetek menedzselésére, és ahogy az idő múlt megszülettek a saját igazságaim különböző szituációkhoz. Ez a tanfolyam az én évek alatt világra jött axiómáimat teljes egészében leegyszerűsítette, és kb. a négyszeresére bővítette, így bármilyen helyzetet képes vagyok már kezelni. Ha egyedül dolgozok tovább a megoldásaimon, talán évtizedek kellettek volna, míg tökéletesre fejlődnek, a mai délutánon pedig 5 óra alatt a kezembe adták az információt. Az életem egy bizonyos (nagyon is fontos) szegmensén a legnagyobb nyereség ez, amit valaha is egyszerre megszereztem. Kötelező tananyag, ha olyan ember vagy, aki szeret sikereket elérni, és szeret előrelépni az életben."

Hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyam

„A „Hogyan tegyünk szert önbizalomra” tanfolyam olyan, mint koldusnak egy falat kenyér. Gyerekkorom óta szenvedek eme hiányosságaim miatt, néha nagy erőlködések után-ami bizonyos területeken jött létre-sikerült „demonstrálnom”* azon a területen a kompetenciámat.
Ez az adatsorozat egy folyamatosan működő létet fog fenntartani.
Köszönöm, ez életmentő adat!"

Demonstrálnom: bemutatnom.


„Amikor elkezdtem ezt a tanfolyamot, tudtam, hogy fogok változást érezni magamon. Úgy gondoltam, hogy azért auditálni sem árt ezt a területet, hogy rásegítsünk azért erre a tudásra.
Most a végén azt érzem, hogy régi dolgok rehabilitálva lettek, bízom magamban és képesnek tartom magam arra, hogy végigvigyem, amit kigondoltam.
Az auditálás biztos segíteni fog még ezen, de a tanfolyam rengeteget adott nekem és nem vagyok kétségbe esve, hogy ezt még nem kezeltük auditálásban, mert ezt a tanfolyam kezelte. Menet közben rájöttem, hogy alapvetően elég sok mindent végzek az életben elég jó szinten és gyorsan. Vannak területek, amire rá kell erősíteni tanulással és gyakorlással, hogy a kompetenciám megnövekedjen és ezzel helyreáll mindenhol a bizalmam teljesen. Megkaptam ehhez az eszközöket, most már csak alkalmaznom kell őket.”

„Ennek a tanfolyamnak köszönhetően megtaláltam azokat a belső dolgokat, amiket nem tudtam, hogy nekem is lehetnek. De most már tudom, hogy mire jó és, hogy hogyan védjem meg. Megvan a belső harmónia és tudásom kiegészítése.”

„Ezen a tanfolyamon döbbentem rá, hogy hányszor szorítottam magam a háttérbe fölöslegesen, hányszor hagytam magam leértékelni és mikor kellett volna a saját jövőm érdekében kiállni magamért. Hinni magamban, a képességeimben és ha kell ennek hangot is kell adni!

Mostantól más lesz a hozzáállásom saját magamhoz, az életemhez és biztosan az emberekhez is, mindenkinek tudni kéne erről, tiszta szívből ajánlom.”

„Megtanultam, hogy milyen kincseket játszunk el néha, teljesen értelmetlenül, hogy milyen csapdába ejtjük önmagunkat, és hogyan veszítjük el a legfontosabbat -az önmagunkba vetett bizalmat. Úgy érzem, most igazán megértettem önmagam, és tisztába kerültem önmagammal. Nem lesz több leértékelés és képtelenség. Az álmaim megvalósulásra várnak és én nem várathatom őket tovább.”

„Nem hiába hívják az önbizalmat ÖN-bizalomnak. Először magamban kell kezdenem az értékek megtalálását. Nem szabad és nem kell másokra várni. Ha pedig találok valamit, akkor azt pedig másoknak is elmondom. Hogy én milyen leg-vagyok és mások milyen szerencsések, hogy engem ismernek, ismerhetnek.:)
Folyamatos tanulás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás mellett pedig biztos találni fogok elismerésre való dolgot az életemben, ha pedig a professzionalizmussal társul, akkor valóban méltó az elismerésre.”

„Megtanultam azt, hogy az erő, amelynek birtokában vagyok, és ami előbújt a felszín alól egy szebb és jobb jövőt tud számomra biztosítani.
Abban higgyek, amit csakis én tapasztalok, és a fejlődésemhez és boldogságomhoz csakis a magam tehetsége juttathat.”

Sikeres gyereknevelés tanfolyam

„Egy gyermek maga a jövő! Egy szülő akkor a legboldogabb, ha látja a gyermekét boldogulni és látja, hogy a képességei magas túlélést produkálnak. Viszont ez nem valami olyan, ami magától előáll. Ezért tenni kell! Nem sokat, csak annyit, amennyit LRH leírt és megtanultunk. A tanfolyam nagy biztonságot adott és tudom, hogy a lányunkat a legjobb módon tudjuk nevelni.
Kipróbáltam az adatokat és működik!!!”

Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket? tanfolyam

"Ezen ismeretek tudásával és alkalmazásával jobban tudom kezelni a tizenéves gyermekeimet. Olyan tudást és megismerést kaptam, amivel jobb nevelést és segítséget tudok adni nekik. Így vidámabb és magabiztosabb felnőttek lehetnek. Ezeket ismerve, amit eddig elrontottam, helyre tudom hozni. S remélem, sokkal jobb lesz a kapcsolatom velük."

"Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű és nem egyszerű összefüggések vannak egy tizenéves nevelésével kapcsolatban. Teljesen más meglátásaim vannak a gyerekeimmel kapcsolatban most a tanfolyam után, mint előtte voltak. Szeretném ennek a tanfolyamnak a tudásanyagát a lehető legjobban felhasználni az ő életükben. Köszönöm szépen a sok segítséget, amit a tanfolyamteremben kaptam."

Hogyan teremtsünk sikeres házasságot? tanfolyam

„Nincs gond a párkapcsolatommal, de mivel korábban elváltam, volt bennem egy bizonytalanság, hogy nehogy valamit rosszul csináljak, ill. mert ez alkalommal mindent jól akarok csinálni úgy gondoltam kis képzés nem árt.
A tanfolyam teljesen rendbe tette a házasság fogalmát, kezelte minden kérdésem.
Tudom, hogy a jó pasi mellett vagyok és tudom, hogy ezúttal tudom jól kreálni.
Érdekes volt, hogy amiket leírtam, mit csinálok majd, hogy sikeres legyen, megcsináltam anélkül, hogy erre figyelnem kellett volna.
Valamint ő is megválaszolta (a kérdezésem kívül) azokat a dolgokat, amiket meg akartam tudni róla még. Hát így megy ez, ha az ember tanul!
Köszönöm!”

„Létfontosságú adatokat kaptam az életem további részére. A tanfolyam alatt nem egyszer felismerésem volt, hogy mit és hogyan kellett volna másképp csinálni.
Rendkívül hálás vagyok, mert végre rendelkezem olyan adatokkal, amelyek segítségével nem követem el újra ugyanazt a hibát.
Végre okozó leszek, ami a boldogság alapja. Viszont most már azt is tudom, hogy mit és hogyan okozzak. A különbség óriási.”

Egy házasság megmentése tanfolyam

"Ezt a tanfolyamot élmény volt elvégezni, hiszen a párommal együtt csináltuk, ami azért volt jó érzés, mert mindketten akartuk és ez erősített minket. Megtudod, hogy mi a féltékenység, mik azok a dolgok, amelyek miatt már alig beszéltek és ronda dolgokat műveltek egymás ellen. Rájössz, hogy egyszerűen működik minden, ha apró szabályokat betartasz. Megjelenik a fény az alagút végén, jobban vagy. Mosolyogva távozunk. Még azoknak is ajánlom ezt a tanfolyamot, akik jól megvannak a párkapcsolatukban, mert ezen adatok birtokában csak jobb lehet az egész.”

Hogyan váljunk motiválttá?

„Hatékony eszköztárat kaptam, hogy lelkesen éljen mindennapjaimat. Megtanultam, hogy a munka akkor a legjobb, ha azt azonnal elvégzik, hogy korlátok nélkül nincs szabadság, és hogy egy probléma csakis addig gyötör, amíg rá nem nézek, kommunikációba nem kerülök vele.”

A pénzügyi siker Szcientológia alapelvei

„Akárhonnan indulok is el, a végeredmény mindig ugyanaz: az etika a legfontosabb. Még a pénzügyi életben is. Mert lehet ugyan manipulálni a pénzt, és így átmeneti „gazdagságra” szert tenni, de ez hosszútávon kudarchoz vezet.
Érdemesebb inkább dolgozni, termelni, előállítani valami értékeset, amit bőséges cserében elcserélni. Így eljuthatunk oda, hogy saját magunk elégedettek leszünk a jól végzett munka örömétől és a jó életszínvonalunktól, meg attól a sok-sok baráttól, aki körbevesz.
Csoporttagként pedig ugyanezt érdemes csinálni. A cél a szervezet túlélése, a szervezet növekedése.”

„Ez a tanfolyam igen érthetően átadta számomra a pénz és ennek tulajdonságaival kapcsolatos tudnivalókat.
Ami számomra tanulságos, hogy az ember, ha igazán terjeszkedni akar, akkor annak a záloga a bőséges csere*. Ezt jobban fogom alkalmazni a jövőben.
Ajánlom mindenkinek, akinek addig túl bonyolult volt átlátni a pénzügyeket, de annak is, aki jól ért hozzá- mert ez még stabilabbá teszi.”

Bőséges csere: Valami értékesebbet adunk, mint amiért a pénzt kaptuk. Példa: A csoport gyémántokat ad el. Rendelnek egy átlagos gyémántot, és a csoport egy átlagon felüli, kékesfehér gyémántot szolgáltat. És ráadásul azonnal és udvariasan.

„ A tanfolyamon értettem meg igazából az infláció és defláció egyszerűségét és főleg azt, hogy azt milyen egyszerűen lehetne kezelni: központilag.
A vállalkozásunkban pedig ki kell jobban találnom a bőséges cserét és folyamatos figyelmet kell tartsak a szolgáltatunk sebességén, amivel olyan nagy baj nincs, de tudatosabbá kell tenni.
Köszönöm!”

„A mai világban elengedhetetlen szükség van az alapvető közgazdaságtan ismeretére. Az mellett, hogy a szorgalmas munka meghozza gyümölcsét, amely a megfelelő tudással párosulva a fellegekbe emelheti a személyt.”

„Nagyon élveztem ezt a tanfolyamot. Rengeteg olyan témát érintett és magyarázott meg, amiről nem hittem el, hogy hasznomra fog válni. Tudtam, hogy van olyan, hogy közgazdaságtan, tudtam, hogy a gazdaság egyik alapja a pénz. De nem hittem, hogy ez ilyen közvetlenül, ilyen direkt módon érinti az én pénzügyi helyzetem. Csak egy misztikus köd volt az egész. Most tudom, miért ilyen zavaros ez a tárgy és nem lesz rám hatással. És ami talán a legfontosabb, az az, hogy már több pénzt keresek, mint korábban.”

„A legnagyobb nyereségem ebből a tanfolyamból, hogy nem kell bonyolultságot keresni a pénztermelésben, illetve nem kell a pénzt önálló személyiséggel felruháznom. A célomon kell tartanom a figyelmem, mert képes vagyok, tudok pénzt is termelni, és van jobb játék is ebben az univerzumban, mint Monopolizni vagy Gazdálkodj okosan!-t játszani. Szeretek dolgozni, jó a termékem, akkor a többi már gyerekjáték kell legyen.:)”

„Megint azt érzem a tanfolyam befejeztével, hogy a tanultakat automatikusan elkezdtem használni és keresem, hogy milyen sikereim lettek a tanfolyam alatt. Az, ami nagyon megváltozott, hogy most már értem, hogy mi folyik körülöttem a gazdaságban.
Megértettem, hogy miért van az, hogy az emberek annyira szeretnének minél több pénzhez jutni. Mi is tulajdonképpen a pénz.
Pontosan leírva, hogy mi a közgazdaságtan. Milyen bonyolultságok vannak benne, erre a tanfolyamon tanultakból jöttem rá. Így egyszerűbben megértettem, hogy mit kell tennem, hogy ezek között ne vesszek el és ténylegesen a termelésre tudjak figyelni.
Nagyon sokat adott nekem ez a tanfolyam abban, hogy a pénzügyekről levegye azt a nagy figyelmet, aggódást. Most már nem aggódom, hogy mi lesz holnap, hanem tervezem, hogy mi lesz holnap, holnapután.”

„ A pénzügyekről mindig jó minél többet tudni. Pénzből él mindenki, így elengedhetetlen tisztában lenni ezzel a témával. A tanultak segítségével szeretném jól alkalmazni és jól irányítani a pénzt és a pénzügyeimet. Kicsit más szemszögből nézem és látom a pénzt, mint a tanfolyam előtt és úgy érzem ez jobb irányba változott.”

„Ez a tanfolyam egy nagyon jó zárása volt az eddig elvégzett üzleti életjobbító tanfolyamaimnak.
A pénzügyi sikert a bőséges cserével és egy szélsőségesen elvégzett munkával, kiváló minőségben lehet elérni. És ez tényleg így van!
Köszönöm.”

Az "egyszer fenn, egyszer lenn" állapot legyőzése az életben tanfolyam

„Jobban megértem az emberek működését. Nagyon sokáig azt hittem, ha valaki valami rosszat mondott rólam, akkor én olyan vagyok, ha valaki szidott, akkor biztos béna vagyok. Most már tudom, hogy ezek az emberek egyszerűen ártó szándékkal közeledtek felém, vagy ők maguk is elnyomás alatt álltak. Azóta mások minősítése már nincs rám akkora hatással, érzelmileg nem ingat meg. Rájöttem, hogy miután meghoztam a döntést arról, hogy virágzom és prosperálok*, onnan nincs visszaút. Az önsajnálatot és a panaszkodást tudatosan igyekszem kizárni az életemből. Az egyik legfontosabb felismerés talán még a kommunikáció ereje és milyensége. A helyes használat konfliktusokat simíthat el, de általa képessé válhatunk az ártó szándék leleplezésére!”

Prosperálás: pénzügyi sikert ér el, sikeres abban, amit csinál

„Nagy előrelépésnek tartom, hogy felismertem azt a tényt, hogy hiba van az én gépemben és rengeteg számít a kapcsolataink minősége. Tökéletes ember nem létezik, azonban törekedni lehet és kell a jobb felé és arra, hogy amit meg lehet változtatni a jobb felé, akkor azt meg kell lépni és merni kell jobbnak lenni, amivel példát és irányt is mutathatunk a körülöttünk lévő rengeteg bizonytalan, de nem elveszett élet és elme számára.”

„Több ismerősömről kiderült, miért nem érzem jól magam a közelükben. Ha nem végeztem volna el ezt a tanfolyamot, akkor tovább is úgy gondoltam volna, velem van baj. De ez már másképp lesz, nem erőltetem a barátságot, mert kiderült, nem is érdemes.”

„Most már sokkal jobban ismerem az embereket, meg tudom különböztetni és fel tudom ismerni a jó szándékú és a gonosz szándékú embereket.
Felismerem az igazi barátokat, és bátran keresem az ő társaságukat, míg a gonosz embereket elkerülöm.
Meg tudom szüntetni bármilyen elnyomó személy elnyomó ember rám kifejtett elnyomását, el tudom érni, hogy semmilyen hatással ne legyen rám.
Meg tudom szüntetni a betegségeimet.
Jól tudok boldogulni az életben, szakmai sikereket érek el, megfelelően tudom irányítani az életemet.”

„Olyan fontos információk birtokába jutottam a tanfolyam során, amiket kivetítettem a saját életemre és sikerült kategorizálnom az embereket az életemben. A jövőben tudni fogom, kik azok az emberek, akikre számíthatok és akikben bízhatok. A jelenlegi életemben tudom hol és hogyan kell kezelni a problémákat ahhoz, hogy elnyomásmentes és sikeres életem legyen, Örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot; mindenkinek, aki érdemes rá, ajánlani fogom.”

„Az „Egyszer fenn, egyszer lenn” tanfolyammal sikerült megértenem, hogy egyes emberek miért akarják azt, hogy mások sikertelenek és boldogtalanok legyenek.
Rájöttem, hogy az életemben kik voltak az elnyomók, és ezáltal most már tudom, hogy hogyan kezeljek egyes szituációkat, eseteket.”

"Megtanultam jobban odafigyelni az emberekre, milyen a személyiségük, ki az akivel érdemes komolyabb kapcsolatot kialakítani, vagy fenntartani. Az emberekkel való konfliktusokat más nézőpontból látom és tanultam kezelni ezeket. A céljaimat így könnyebben tudom elérni, mer így tudom, hogy aki ellenzi a változást miért teszi és hogyan tudom kezelni."

Szcientológia eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez

„A pénzügyről tanultam ebben a tanfolyamban, hogy hogyan lehet tervezni azt, hogy a bevételem több legyen, mint a kiadásom. Mégis menet közben olyan érzés alakult ki bennem, hogy ez a tanfolyam többet adott, mint amiről szól. Rájöttem arra, hogy ezek az adatok és nézőpontok folyamatosan azt adják, hogy az ember okozó legyen a posztja és az élete felett, mert akkor lesz csak meg az a bevétele, amire szüksége van. Az, hogy fix fizetésért bemegy dolgozni, csinál valamit, akkor is megkapja azt a pénzt, amit mondtak neki. De lehet, hogy nem hoz annyi bevételt a vállalkozás konyhájára, mint amit elvisz. Ez a nézőpont, ezek az adatok, ha minden vállalat, vállalkozás, cég alkalmazná, akkor nem lennének haszonleső, nem dolgozó alkalmazottak, mert ez munkára ösztönzi az embert. Lehet, hogy „fájdalmas” az egész napos tevékeny munka, de eredményes.”

„A pénzügyi tanfolyammal nagy elvárásaim voltak, hiszen a pénzügy mindenki esetében egy elég kényes téma. Szeretném, ha minél több mindent fel tudnék használni az itt tanultakból, mert hasznos információkról olvastam. És még egy cégalapításon is eltöprengek, mert megtetszett…de nyilván ehhez még többet kell tanulni. Nagyon tetszett az itt tanultakból az, hogy érdemes részletes pontossággal vezetni az anyagi, pénzügyi dolgainkat. Így nem fogunk fejfájást okozni magunknak.”

„Minden fizetési kötelezettség valakinek a pénzügyi tervezésének a része.
Ha nem tervezünk kénytelenek vagyunk mások terveinek engedelmeskedni.
Most megtanultam, hogyan lehet aktívan irányítani a bevételeimet.”

„A Pénzügyi biztonság elérése egy olyan állapot, amelyet csak a bőség hozhat el számunkra. Ezért nagyon fontos, hogy ezen tanfolyamon tanult adatokat mindig és következetesen alkalmazzuk személyes és céges területeinken egyaránt.
„A fizetőképesség titka, hogy keress sok pénzt!”

„A tanfolyam végzése közben megtapasztaltam, hogy működnek ezek az adatok, amiket itt tanultam, ez azt jelenti, hogy mivel sok gyakorlat van amit megcsinál az ember a saját életére és ez változtatásokat is okoz szinte azonnal, mivelhogy különböző döntések születnek.
A tanfolyam 1/3-ból kb. eldöntöttem, hogy folytatom azt az építkezést, amihez kb. fél éve hozzá sem nyúltam. Azóta ez szépen halad, szükséges is mert ez egy raktár lesz, ahol sokkal rendezettebben fogjuk tudni tárolni az áruinkat. Azt gondolom, ha ez meglesz megváltozik a forgalmunk is. Köszönöm.”

„Hosszú és nehéz”tanfolyam volt. De visszatekintve nem tettem mást, mint rendet tettem az életem egyik zűrzavaros területén. Rendet raktam az irattárban és táblázatba rendeztem azokat a számokat, maik körbevettek és zűrzavarnak tűntek. Így táblázatban pedig érthető és átlátható, megbízható segítőtársak.
Még be sem fejeztem a tanfolyamot, máris bőségbe ugrott a heti forgalom a posztomon!?”

„Nem tudok olyan gyorsan dolgozni a cégben amilyen gyorsan szeretnék. Rengeteg ötletem van ami a tanfolyam végzése közben jött és nem győzöm.
Elkezdtem élvezni a cégnek ezt a részét- Ezt a részt ami a múltban többször majdnem csődbe vitt.”

Célok kitűzése és elérése tanfolyam

„A tanfolyam megmutatta, hogy sikeres csak úgy lehetsz, ha a célod olyan termék szolgáltatás vagy csak élet amely mások számára értékes célnak számít és hajlandóak áldozatokat hozni érte.”Pénzügyi nehézségek leküzdése a Szcientológia eszközeivel tanfolyam

"A legnagyobb felismerésem ezen a tanfolyamon az a kulcsadat, hogy mennyire létfontosságú dolog a promóció, a kiáramlás, és pénzügyi válsághelyzetben ez még inkább igaz. A hamis adat, hogy takarékosságból nem költ pénzt valaki a promócióra, rengeteg céget tesz tönkre, pedig csak ezzel lehet megfordítani egy lefelé tartó trendet!"

Hatékony időgazdálkodás tanfolyam

„Jó tisztában lenni, hogy hogyan spórolhatunk több időt, ezzel ráismertem azokra a dolgokra, amelyek csak lopják az időt más tevékenységektől, amelyeket el kellene végeznem. Ezzel a tanfolyammal remélem, sokkal inkább kézben tarthatom a dolgaimat. Remélem, hogy mindenre lesz időm, ami fontos.”

„A tanfolyam elvégzésével olyan eszközöket, írásokat, kulcsadatokat ismertem meg, amelyek segítségével időt spórolhatok meg, gyorsabban végezhetem feladataimat. Így gyorsabban, többet és jobbat állíthatok elő munkám során a termékeimből.
Köszönöm!”

Hogyan javítsuk a kapcsolatainkat másokkal? tanfolyam

"A legfontosabb, ami kaptam, hogy megtanultam milyen eszközökkel tudom felvenni a kapcsolatot valakivel, akit nagyon szeretek, és akivel már vagy 5 éve nem beszéltem. Volt erőm és merszem írni neki szembenézve a fájdalmakkal és a félelmekkel, és életemben először éreztem úgy, hogy én okozok az életemben, és főleg egy kapcsolatomban. Örülök, hogy megtettem, mindegy mi lesz a vége. Képessé váltam lépni, a számomra legnehezebb dologban.
A másik hatalmas érték nekem, annak tudása, hogy mindent át kell tudni élni. Szembe kell tudnunk nézni a fájdalmakkal, félelmekkel és át kell élni őket. Máskülönben korlátozzuk önmagunkat és egy idő után az örömöket és vakok leszünk meglátni. Én látni akarok, és most már fogok is."

"A tanfolyam folyamán megtanultam olyan kommunikációs eszközöket és alapvető fogalmakat, melyekkel eddig nem voltam tisztában és hiánya sok konfrontációt okozott az életemben.

Használatával egyre jobbak családi és munkahelyi kapcsolataim, barátaimmal kialakított viszonyom javult.

Köszönöm."